Servicii remorcari auto Slanic

Cu o experienta de peste 10.000 de tractari auto si transport utilaje BORG SERV ofera nonstop o gama completa de servicii: tractare auto, asistenta rutiera, remorcare auto , transport autoturisme pe platforma si diverse remorcari auto in/din sau spre Slanic si nu numai.

Va punem la dispozitie o gama variata de servicii in domeniul remorcarilor:

Oferim servicii de tractari NonStop, pentru autoturisme avariate, defecte sau noi (jeep, dube si dubite, van-uri, rulote, atv-uri, tractoare, camioane, barci etc. chiar si tractari utilaje de mare tonaj). Asiguram transport pentru utilaje agricole si motostivuitoare cu masa maxima de 4000kg. Cu autospeciale performante, noi si dotate cu echipamente moderne, alaturi de experienta noastra in domeniu tractarilor si remorcarilor auto, va oferim servicii de cea mai buna calitate, iar odata contactati putem interveni la locul indicat de dvs. in cel mai scurt timp.

Pe toata durata transportului si a operatiunilor intreprinse in sensul tractarii auto, autoturismul dvs. este asigurat iar oferta de preturi este una transparenta, fara taxe ascunse, putind fi negociata in functie de distantele parcurse si greutatea tractata / transportata.

Daca doriti o operatiune care nu este mentionata mai sus, apelati cu incredere. Consultantii nostri va vor da cele mai bune sfaturi pentru remorcari auto in functie de dorintele dvs.